!!Films 2017 !! Op 21 Juli 2017 draaien we de ..

Onze diensten

Openluchtbioscopen

Als u een ware bioscoopervaring wil creëren voor grote groepen mensen in de buitenlucht.

Drive-in bioscoop

Het gevoel van een echte drive-in bioscoop zoals u dit in de Amerikaanse klassiekers ziet.
Via een FM zender ontvangt u het geluid op uw autoradio en kunt u zelf het volume regelen.

Evenementen

Met één (of meerdere) grote beeldschermen kun je bewegende beelden, sfeer, informatie, close-ups en reclame toevoegen aan jouw evenement, tentoonstelling, show, open dag, klant-, karaoke of benefietavond, braderie, wedstrijd, etc.

Live- tv uitzendingen op groot scherm

Vertoon van live TV uitzendingen op groot scherm, EK, WK voetbal of andere grote sportmomenten. En natuurlijk ook andere grote gebeurtenissen: de intocht van Sinterklaas, bevrijdiingsdag, de afscheidsrede van de koningin, het eindejaar vuurwerk, noem maar op. Geschikt voor gemeenschapshuizen, scholen, gemeenten, scouting,  etc.

Eigen locatie

Wij beschikken over een eigen locatie die zeer geschikt is om een drive-in bioscoop te organiseren. Dit zou een goede optie zijn als u een bedrijfsfeest, of autotreffe wilt organiseren maar zelf niet de beschikking heeft over een locatie.

Sponsorpresentaties

Wij helpen u zonder extra kosten om een sponsorpresentatie te maken om voorafgaand aan de film en in een pauze te vertonen. Indien het materiaal tijdig aangeleverd wordt kunnen wij er een mooie animatie van maken, welke geheel in elkaar overloopt.


Wat onze klanten vinden


Solar Weekend Festival 2014

Solar Weekend Festival is de grootste speeltuin van Nederland. Bandjes, DJ’s, poëzie, theater, spel, prachtige bouwwerken gebouwd door maar liefst 1200 creatieve alleskunners en natuurlijk film.
Op de pre festival dag; de donderdag vertoont Solar een film die aansluit op het thema van dat jaar. Dit hebben in 2014 in samenwerking met Starlight Drive-In gedaan.
Met een bijzonder scherm en een prachtige wagen waar de projector op stond, was het al een feest voordat de film begon.

Bedankt Starlight, wie weet tot volgend jaar.
Cindy Pielstroom Solar Weekend