!!Films 2017 !! Op 21 Juli 2017 draaien we de ..

Referenties Starlight Drive-in Bioscoop

Op deze pagina vindt u een greep uit de lovende reacties die ons team kreeg van onze klanten. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking voor uw evenement. Neem snel contact met ons op!

 

Outdoor Bioscoop bij Solar Weekend Festival 2014

Solar Weekend Festival is de grootste speeltuin van Nederland. Bandjes, DJ’s, poëzie, theater, spel, prachtige bouwwerken gebouwd door maar liefst 1200 creatieve alleskunners en natuurlijk film.
Op de pre festival dag; de donderdag vertoont Solar een film die aansluit op het thema van dat jaar. Dit hebben in 2014 in samenwerking met Starlight drive In gedaan.
Met een bijzonder scherm en een prachtige wagen waar de projector op stond, was het al een feest voordat de film begon.

Bedankt Starlight, wie weet tot volgend jaar.

Cindy Pielstroom Solar Weekend 

 

Drive-in bioscoop bij de opening van de Werthaboulevard 2014

Bij de opening van de Werthaboulevard in Weert hebben wij voor de open lucht bioscoop aan het water (drijf-in) gebruik gemaakt van de diensten van star-light. Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid en inzet van het bedrijf en zijn volledig ontzorgd in de vergunningsaanvragen die daarvoor benodigd zijn. Ook de mogelijkheden van (gratis) reclames en presentaties vooraf en in de pauze van de film hebben bijgedragen aan een oprechte belangstelling van de bij het project betrokken bedrijven en instanties.

Dit is een mooie basis om opnieuw zaken te doen met star-light.

Birgit Petit Gemeente Weert

 

Drive-in bios voor de Rotaract club Aalter 2014

Met Starlight hebben we een heel positieve ervaring achter de rug. Het was voor onze vereniging de eerste maal dat we een Drive-In filmavond organiseerde, en na heel wat vergelijken bij verschillende organisaties leken de diensten van Starlight ons de beste keuze. Zowel naar de goeie communicatie vooraf, als de volledige installatie van het scherm en de beamer op de avond zelf, mogen van een zeer geslaagde samenwerking terugblikken. Een aanrader voor jeugdverenigingen die willen gebruik maken van een groot scherm voor filmavonden of andere leuke evenementen!"

Simon de Froidmont - Rotaract Aalter

 

Air Cooled Drive-in event 2014 Thorn

Starlight drive-in heeft ons, zolang als ons evenement bestaat, voorzien van kwaliteitsvol beeld en alles daarrond op maat. Naast hun flexibiliteit, goede bereikbaarheid en advies, houden zij zich altijd aan hun afspraken. Hun materiaal is kwaliteitsvol, wordt ruim op tijd geleverd en ze zijn altijd met voldoende aanwezig om alles tot een goed einde te brengen. Als organisatie kan je niet meer vragen. Via deze weg nog eens hartelijk dank voor jullie diensten vanwege het Aircooled Drive-In team!

Jonathan Swerts Air cooled drive-in

 

Festival Drive-in Bioscoop Feelthe50's 2014

Het bestuur van Stichting Muziek en Cultuur.nl is begin 2014 in contact gekomen met Starlight Drive In te Horn. Er werd een eerste samenwerking aangegaan voor het vintagefestival Feelthe50s dat als kick off naar dat festival een drive in avond organiseerde. Dit vond plaats op vrijdagavond 29 aug in het Nolenspark te Venlo. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, samenwerking en flexibiliteit waarmee het team zijn bijdrage heeft geleverd aan het welslagen van dit evenement en de afwikkeling daarvan. Op naar de toekomst!

Laurence Winter- Feelthe50s