Wat is het?

Wat is het?

Wij brengen de bioscoopbeleving naar de buitenlucht. We leveren een state-of-the-art projectiescherm (14m bij 10m waarvan 10m bij 6m projecteerbaar) waarop iedere film in de buitenlucht tot leven komt. Een buitenbioscoop is voor een breed scala aan evenementen geschikt: Informatief, promotioneel of amusement; zakelijk of particulier. Samen maken we een maatwerkoplossing voor een bioscoopsensatie op uw eigen locatie in de open lucht.

We bieden een totaalpakket aan diensten. Dat betekent dat we van A tot Z kunnen helpen bij de vertoning van de film. Van technische voorbereiding tot filmrechten.

starlight

Hoe werkt het?

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. We bieden een informatieblad met daarop uitleg en tekeningen van de bioscoopopstelling. Daarnaast hebben we telefonisch uitgebreid contact over de voorbereidingen.

Opbouwen en afbouwen in korte tijd

We kunnen het scherm in zeer snelle tijd op- en afbouwen. Het opbouwen en afbouwen duurt allebei ongeveer een uurtje.

Hulp bij filmrechten

Het is belangrijk om goed om te gaan met de filmrechten. Wij kunnen dit allemaal regelen, zodat de film zorgeloos vertoond kan worden.

Geluid

Bij de drive-in bioscoop zenden we een fm signaal uit, de frequentie wordt vooraf op het scherm vertoond. We hebben altijd standaard een (kleine) geluidsset bij voor een eventueel terras. Bij de openluchtbioscoop hebben we een grote geluidsset voor een echte bioscoop ervaring.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Velden met een * zijn verplicht